Ексклюзиви
вівторок, 21 вересня 2021 02:21

Нардепи не поспішають вакцинуватися від Covid-19

Нардепи не поспішають вакцинуватися від Covid-19
Вакцинувалися лише 50% нардепів. Фото: Reuters

У Верховній Раді провакциновано не більше половини народних депутатів.

Про це повідомив голова комітету Верховної Ради з питань здоров'я нації, медичної допомоги та медичного страхування Михайло Радуцький в ефірі програми "Свобода слова" на телеканалі ICTV.

"Я вимагав від керівництва Верховної Ради зробити одну річ. Це ганьба, коли Верховна Рада пише закони, якими вимагає від людей вакцинуватися, носити маски, а сама цього не виконує. Сьогодні у Верховній Раді провакциновано не більше 50% депутатів. Не треба нікого заганяти в стійло з вакцинацією. Перед входом у зал Верховної Ради, якщо вакцинований - прошу, якщо не вакцинований - за власний кошт здай антиген-тест: 15 хвилин і заходь, якщо ти перехворів. І так кожні два дні. Оце найкраща мотивація", - заявив Радуцький.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За підробку Covid-сертифікатів введуть кримінальну відповідальність

Зробити Covid-щеплення у Києві можна на базі медичних закладів столиці: центри первинної медико-санітарної допомоги, консультативно-діагностичні, стаціонарні медустанови. Працює в щоденному режимі Центр масової вакцинації на базі МВЦ. Також пункти вакцинації відкриваються у торговельних центрах та великих мережах маркетів. Запроваджена практика мобільних вакцинальних пунктів.

Зараз ви читаєте новину «Нардепи не поспішають вакцинуватися від Covid-19». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути