Ексклюзиви
вівторок, 04 грудня 2007 13:01

У Раді створили 26 комітетів

Верховна Рада створила 26 комітетів і 1 спеціальну комісію із приватизації.

За прийняття в цілому постанови N1004 проголосували 406 депутатів за необхідних 226.

Депутати залишили без змін перелік комітетів, які діяли в парламенті 5-го скликання.

Таким чином, депутати створили комітети: із правової політики, із правосуддя, з питань державного будівництва, регіональної політики й місцевого самоврядування, із питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності, із боротьби з організованою злочинністю й корупцією, із національної безпеки й оборони, із прав людини, національних меншин і міжнаціональних відносин.

Крім того, у парламенті створені комітети із закордонних справ, із європейської інтеграції, із регламенту, депутатської етики й забезпечення діяльності Ради, з бюджету, з фінансів і банківській діяльності, з економічної політики, із промислової і регуляторної політики й підприємництва, з паливно-енергетичного комплексу, ядерної політики і ядерної безпеки.

Створено комітети з будівництва, містобудування й житлово-комунального господарства, з транспорту й зв"язку, з аграрної політики й земельних відносин, з екологічної політики, природокористування й ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи, з науки й освіти, з охорони здоров"я, з культури й духовності, з сім"ї, молодіжної політики, спорту й туризму, з питань свободи слова й інформації, з соціальної політики й праці, у справах пенсіонерів, ветеранів і інвалідів.

Як повідомляло агентство, 23 листопада Рада 6-го скликання почала свою роботу, пишуть Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «У Раді створили 26 комітетів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути