неділя, 25 лютого 2018 19:48

У Раді не сподіваються побачити Гонтареву

У Раді не сподіваються побачити Гонтареву
У Раді може не бути достатньо нардепів для звільнення Гонтаревої 1 березня. Фото: epravda.com.ua

Вірогідність того, що керівник Нацбанку Валерія Гонтарева буде звітувати про свою діяльність перед парламентом, дуже мала.

Таку думку висловив народний депутат Борислав Береза в ефірі одного з телеканалів.

"Велика вірогідність, що Гонтарева не буде звітувати. Поки що ми не бачили звіту жодної людини, яка звільнялася з посади. Пам'ятаю, як ми намагалися почути Наливайченка, Ярему. Але жодна людина, яка йшла з посади, не звітувала. На жаль, такої практики в Україні нема...

Чи буде у четвер кадрове питання, я не впевнений. У попередній четвер теж говорили про голосування за голову Нацбанка... У нас "дивовижна" ситуація, коли виконувачі обов'язків всюди. Оголошувати можна що завгодно. Треба, щоб була політична воля і депутати в парламенті. Із останнім дуже проблематично. Раніше лише у п'ятницю було по 30 людей у парламент. Зараз бачимо, що їх менше 200 може бути і у вівторок, і в четвер", - сказав Береза.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У коаліції заговорили про тюрму для Гонтаревої

За словами голови ВР Андрія Парубія, 1 березня керівник Нацбанку Валерія Гонтарева відзвітує перед Верховною Радою. Планується, що того ж дня парламент голосуватиме за її відставку та призначення на посаду глави НБУ Якова Смолія.

Зараз ви читаєте новину «У Раді не сподіваються побачити Гонтареву». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути