Ексклюзиви
понеділок, 18 червня 2007 18:21

У "НУ" пояснили причину ультиматуму Луценка

Сьогоднішню заяву Юрія Луценка про те, що "Народна самооборона" піде на дострокові парламентські вибори самостійно, якщо до 1 липня не будуть узгоджені технічні принципи створення мегаблоку демократичних сил спільно з "Нашою Україною" та "Українською правицею", можна розцінювати як створення інформаційного приводу, намагання нагадати про себе. Про це сказав народний депутат України V скликання В"ячеслав Коваль.

При цьому він зазначив, що не розуміє, "чому Луценко так нервує?". За словами Коваля, на сьогодні є домовленості по основних позиціях - щодо формату участі у виборах, щодо розподілу квот.

Крім того, Коваль вважає, що на даний час передчасно ділити посади прем"єр-міністра України, голови Верховної Ради та боротися за міністерські портфелі. "Давайте проведемо вибори, побачимо, яка політична сила набере найбільше голосів, а тоді розподілятимемо посади", - зазначив він. При цьому Коваль додав, що "передчасно ділити шкуру невбитого ведмедя і говорити про міністерські посади, про спікера", пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «У "НУ" пояснили причину ультиматуму Луценка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути