пʼятниця, 28 березня 2008 12:00

У "Єдиному центрі" заявили, що вони прийшли надовго

Створення партії "Єдиний центр" не є передвиборчим проектом, заявляє народний депутат Леся Оробець, яка увійшла в лави цієї партії.

"Ця політична партія "Єдиний центр" створена відповідно до потреб сучасності, потреб виборців і це аж ніяк не є передвиборчим проектом, а є серйозною політичною партією, яка має намір впливати на державні події", - сказала вона Радіо "Свобода".

"Ми маємо намір увійти в історію довготривалим перебуванням і тим, що ми не є просто політичним проектом", - наголосила Оробець, яка є і членом президії "Єдиного центру".

Як відомо, у четвер у Києві відбувся установчий з"їзд партії "Єдиний центр", де обрали політичну раду, президію та голову партії.

Очолив новостворену партію народний депутат Ігор Кріль, обраний до Верховної Ради за списком блоку "НУ-НС".

До складу політради обрали 35 осіб. До президії партії увійшли народні депутати Оксана Білозір, Ігор Кріль, Олеся Оробець, Михайло Полянчич, Віктор Тополов, голова Херсонської облдержадміністрації Борис Сіленков, а також заступник голови Фонду розвитку громадянського суспільства Леся Таран, пише Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «У "Єдиному центрі" заявили, що вони прийшли надовго». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути