Ексклюзиви
неділя, 25 травня 2008 19:07

У протоколах забули вказати Кличка

Київська міська територіальна виборча комісія ліквідувала проблему з протоколами про повторний підрахунок голосів, де було відсутнє прізвище кандидата в мери Віталія Кличка. Про це заявив секретар тервиборчкому Юрій Лозовський, повідомляє УНІАН.

"Ми своїми силами цю ситуацію з протоколами вже ліквідували. І я думаю, через годину почнуть розвозити нові бланки. Старі – вилучають", - сказав він

Відповідаючи на питання про причини відсутності прізвища кандидата на посаду мера Києва у цих протоколах, Лозовський сказав, що "це техніка, помилка типографська".

При цьому він підкреслив, що ситуація з цими протоколами не вплинула б на результати голосування.

"Я б не сказав, що вона якось могла вплинути на результати, оскільки є первинний протокол дільничної виборчої комісії і є другий протокол – це результат підсумків по району", - зазначив секретар тервиборчкому.

Як відомо, представники Блоку Кличка на деяких виборчих дільницях Києва виявили протоколи про повторний підрахунок голосів з виборів мера Києва, де було відсутнє прізвище Кличка під номером 31, тобто одразу після номеру 30-й йшов номер 32-й.

Довірена особа Кличка у територіальній виборчій комісії Олександр Чорноволенко заявив, що така помилка у протоколах не могла бути випадковою, оскільки протоколи перевіряються автоматично, а отже, це було зроблено свідомо.

"Це широкомасштабна провокація, метою якої є позбавити перемоги на виборах Віталія Кличка", - сказав Чорноволенко.

Зараз ви читаєте новину «У протоколах забули вказати Кличка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути