Ексклюзиви
понеділок, 21 квітня 2008 12:09

У ПР вважають, що Тимошенко стане президентом

Депутат від Партії регіонів Дмитро Табачник вважає, що прем"єр-міністр Юлія Тимошенко, якщо виходити з нинішньої ситуації, стане новим президентом.

Про це він сказав в інтерв"ю газеті "Дело", коментуючи зауваження про те, що рейтинг Тимошенко росте, і якщо вона піде у відставку, то буде рости ще стрімкіше.

На питання: "Виходить, Тимошенко – новий президент?" – Табачник, зокрема, відповів: "Виходячи з аналізу сьогоднішньої ситуації, безумовно".

"Я просто побажаю всім її прихильникам частіше ходити в магазин і уявити, як їм буде чудово жити при десятиріччі Тимошенко", - додав він.

При цьому Табачник, іронізуючи, зазначив, що волів би, щоб Тимошенко якомога довше залишалася прем"єром і не йшла у відставку.

"Я навіть на Великдень буду молитися, щоб це сталося якнайпізніше. Тому що в Юлії Тимошенко є одна історична місія – зробити масове щеплення всьому українському виборцю від довірливості і верхоглядства. Тому що вона багато і мистецьки обіцяє, але ніколи не виконує узяті на себе зобов"язання", - сказав він.

При цьому, коментуючи хід дострокових виборів міського глави Києва і Київради, Табачник, який також балотується в столичну раду за списком Партії регіонів, зазначив:

"Головний анекдот цієї кампанії – балотування прем"єр-міністра в депутати Київради. "БЮТівцям" пощастило, що ці вибори проходять не одночасно з виборами в інші ради. Інакше Юлія Тимошенко, мабуть, очолила б списки в усі 12 тисяч органів місцевого самоврядування".

Зараз ви читаєте новину «У ПР вважають, що Тимошенко стане президентом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути