вівторок, 25 березня 2008 12:36

У ПР визнали, що Тимошенко талановитий політик

Народний депутат з Партії регіонів Михайло Чечетов вважає прем"єр-міністра України, лідера БЮТ Юлію Тимошенко талановитим політиком.

"Я добре знаю Юлію Володимирівну з середини 90-х років, коли вона вперше стала народним депутатом України. Я з глибокою пошаною ставлюся до неї і вважаю, що вона є дуже талановитим політиком і державним менеджером", - признався "регіонал".

Проте Чечетов відзначив, що не розуміє ідеологію соціального популізму, яку Тимошенко постійно сповідує і намагається реалізувати на практиці урозріз інтересам країни і українського народу.

"Тому зі свого боку я і намагаюся, як представник опозиції, запропонувати альтернативні варіанти рішень тих або інших питань, які, на мій погляд, будуть направлені на виведення економіки України на траєкторію стійкого економічного росту і перетворення української держави в найближчій перспективі до вільної, процвітаючої, демократичної України", - підсумував нардеп, повідомляє ForUm.

Зараз ви читаєте новину «У ПР визнали, що Тимошенко талановитий політик». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути