четвер, 04 грудня 2008 08:38

У ПР радять людям економити на собі, щоб своєчасно гасити кредити

Українці повинні скоротити свої поточні витрати для того, щоб повертати кредити своєчасно. Про це в ефірі радіо "Свобода" заявила заступник голови Комітету Верховної Ради України з питань економічної політики, народний депутат від Партії регіонів Ірина Акімова.

"Ми повинні навчитися жити в ринкових умовах. Кожна людина повинна скоротити свої поточні витрати для того, щоб повертати кредити своєчасно", - відзначила Акімова.

"На сьогодні стабілізаційний фонд порожній, за рахунок приватизації він не наповнюватиметься. Але за допомогою кредиту МВФ можна вирішувати проблеми рекапіталізациі проблемних комерційних банків. Ця схема почне діяти з початку нового року", - підкреслила нардеп.

"У фінансовому секторі, перш за все, потрібні стабілізаційні заходи, прозора схема рекапіталізації банків і прозоре рефінансування комерційних банків Національним банком. Для населення ситуація буде критичною. У режимі гнучкого валютного курсу всі валютні ризики лежатимуть на плечах громадян", - заявила Акімова.

"Для повернення довіри до гривні потрібен незалежний Національний банк. Зараз багато політиків заявляють, що Нацбанк робить все невірно, тому необхідно втручатися в його діяльність. У Нацбанку повинна бути незалежна монетарна політика", - резюмувала Акімова, пише Ліга.

Зараз ви читаєте новину «У ПР радять людям економити на собі, щоб своєчасно гасити кредити». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути