вівторок, 18 січня 2011 11:43

У Партії регіонів пояснили обурення "бюджетних крадіїв"

У Партії регіонів пояснили обурення "бюджетних крадіїв"

Влада перейшла від декларацій про боротьбу з корупцією до реальних дій, тому це викликає спротив тих колишніх високопосадовців, які обкрадали державний бюджет.

Про це заявив народний депутат від Партії регіонів Володимир Зубанов.

Як повідомляє прес-служба Партії регіонів, Зубанов відзначив, що реальні кроки влади на подолання корупції сприяли зацікавленості багатьох країн у налагодженні співпраці з Україною. При цьому він додав, що сьогодні керівництво держави долає це "ганебне явище, незважаючи на партійну приналежність чиновників".

"За останній час порушено справи проти кількох десятків чиновників як від БЮТу та "Нашої України", так і від Партії регіонів. Тобто зараз ми бачимо, що всі відповідають за ті дії, які вони вчиняли, коли займали відповідні посади", - пояснив політик.

Зубанов переконаний у тому, що для того, аби подолати корупцію, потрібно починати з високопосадовців, а не "стрілочників".

"Порушені карні справи і затримані 12 чиновників високого рангу. А з кого тоді починати? Що, треба знайти знову стрілочника, який ні за що не відповідатиме? Чиновники, які були при владі і які довели нашу державу до економічного зубожіння, повинні відповідати", - сказав нардеп.

Нагадаємо, опозиція неодноразово заявляла про політичні переслідування з боку влади та псевдо-звинувачення в економічних злочинах.

Зараз ви читаєте новину «У Партії регіонів пояснили обурення "бюджетних крадіїв"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

17

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути