пʼятниця, 19 вересня 2008 09:28

У партії Яценюка Богатирьової не буде - ЗМІ

У партії Яценюка Богатирьової не буде - ЗМІ
Спікер Верховної ради Арсеній Яценюк формує власну політичну команду, проте інформація про те, що до нової партії увійде секретар РНБО Раїса Богатирьова не має під собою підстав.

Про це заявив радник голови Верховної ради Арсенія Яценюка Костянтин Бондаренко, пише газета "Комерсант-Україна".

За його словами, проект голови ВР знаходиться "на стадії формування власної політичної команди". "Всі розмови про те, що Арсеній Яценюк очолить Трудову партію України, і інші версії не мають під собою ніяких підстав. Зараз йде процес створення команди", - підкреслив радник спікера.

Бондаренко заявив, що "інформація про Раїсу Богатирьову також не має під собою ніяких підстав". Як повідомив радник Яценюка, "зі сторони Партії регіонів спікерові дійсно надходили певні пропозиції".

"Але, на нашу думку, відразу асоціювати себе з якимось політичним середовищем - це мінус певна кількість відсотків на старті", - сказав Бондаренко.

"Комерсант-Україна" відзначає, що серед радників спікера Ради немає єдиної думки щодо того, чи варто Арсенію Яценюку очолювати вже існуючу партію.

"Це один з робочих варіантів - нам надходять пропозиції від різних партій з приводу того, щоб Арсеній Петрович зайняв пост голови, - розповів Бондаренко. - Інший варіант передбачає створення абсолютно нової партії. Проте все залежатиме від того, будуть оголошені дострокові вибори чи ні".

10 вересня газета "Коммерсантъ-Україна" з посиланням на власні джерела повідомила, що Яценюк веде переговори про створення власного політичного проекту.

За наявною в газеті інформацією, Яценюк вже розмовляв з бізнесменом і народним депутатом Рінатом Ахметовим (фракція Партії регіонів), який підтвердив свою готовність підтримати як фінансово, так і інформаційне створення спікером своєї партії.

При цьому Ахметов нібито висунув одну умову: другою людиною в партії повинна стати секретар Ради національної безпеки і оборони Раїса Богатирьова, яка недавно була виключена з лав Партії регіонів.

Пізніше, в інтерв"ю тижневику "Профіль" Яценюк не виключив, що може створити партію спільно з секретарем Ради національної безпеки і оборони Раїсою Богатирьовою.

Секретар РНБО Раїса Богатирьова заперечує проведення переговорів з Арсенієм Яценюком про сумісне створення нової партії. Вона відзначила, що обдумує можливі варіанти створення нової політичної сили.

За матеріалами:Коммерсантъ-Україна.

Зараз ви читаєте новину «У партії Яценюка Богатирьової не буде - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути