Ексклюзиви
понеділок, 28 січня 2008 10:26

У НУ-НС назвали бійку Луценка "ганьбою в квадраті" і порадили вибачитися

Бійка між Міністром внутрішніх справ Юрієм Луценком і мером Києва Леонідом Черновецьким - це ганьба для обох чиновників, а вчинок глави МВС, - це "ганьба в квадраті", заявив народний депутат з фракції "Наша Україна - Народна самооборона" Анатолій Матвієнко.

"Якщо той мав сміливість говорити якусь неправду і наклепницьку інформацію, то треба було подавати його до суду і судити", - сказав парламентарій в інтерв"ю "Ера FM".

"Я думаю, що такого прецеденту немає, і повинна бути за це відповідальність. Якщо не буде відповідальності, очевидно, ми підемо далеко", - прокоментував депутат вчинок Луценка.

"Панові Луценку треба зараз не розповідати, який він герой, а попросити вибачення у всіх громадян України і сказати, що це є помилка, і визнати цю помилку", - заявив Матвієнко.

При цьому він не вважає, що справа дійде до відставки міністра. "Врешті-решт, ми не повинні загострювати конфлікт. Якщо ми дійдемо до неймовірного загострення, такого тупого протистояння, то, безумовно, це спричиняє за собою відставку", - відзначив депутат.

18 січня після засідання РНБО між Юрієм Луценком і Леонідом Черновецким сталася бійка. 24 січня столична прокуратура порушила кримінальну справу за фактом цього інциденту, піше УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «У НУ-НС назвали бійку Луценка "ганьбою в квадраті" і порадили вибачитися». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути