неділя, 16 грудня 2007 13:36

У НУ-НС бояться, що хтось із нардепів може не прийти на голосування за Тимошенко

У НУ-НС бояться, що хтось із нардепів може не прийти на голосування за Тимошенко
Лідер Української республіканської партії "Собор", народний депутат з фракції НУ-НС Анатолій Матвієнко впевнений, що вся фракція "Наша Україна – Народна самооборона" проголосує за обрання Юлії Тимошенко прем"єр-міністром.

Про це Матвієнко заявив на прес-конференції у Чернівцях. Проте він не виключив, що "у вівторок може трапитися так, що у якійсь сім"ї депутата проблеми і хтось може не прийти на голосування".

За його словами, "для Тимошенко дуже добре було б, щоб це були депутати з НУ-НС, а не БЮТ. "Якби під час першого голосування за Тимошенко не було би бютівця - кінець наступив би "Нашій Україні" та коаліції. І ніхто б не слухав би, що це технічна помилка чи збої системи "Рада". Тому я боюся, що у вівторок може трапитися щось подібне, хоча ми будемо мобілізовувати на голосування всіх членів НУ-НС так, як ніколи", - зазначив Матвієнко.

Водночас, на думку політика, від прем"єрства Юлії Тимошенко "не слід чекати швидких і кардинальних змін". "Ми працюватимемо над формуванням уряду, хоча для Тимошенко, для її характеру не важливо, хто стане міністрами. Вона вже сама собі уряд, і вона нікому не дасть урядувати. І чим це все може закінчитися, для мене є досить тривожно", - зауважив Матвієнко. На його думку, майбутні президентські вибори "простимулюють" прем"єра Тимошенко сказати приблизно таке, що "лише в умовах її президентства Україна може стати щасливою". Ось те чого нам всім швидше за все слід очікувати, а не якихось швидких і кардинальних змін, додав лідер УРП-"Собору".

Водночас він вважає, що Тимошенко здатна навести елементарний порядок, який "може суттєво змінити на краще ситуацію із надходженням у бюджет", передає УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «У НУ-НС бояться, що хтось із нардепів може не прийти на голосування за Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути