пʼятниця, 17 січня 2020 12:32

У МВФ підтримали уряд Гончарука

У МВФ підтримали уряд Гончарука
Уряд працюватиме у штатному режимі до рішення президента - виносити чи не виносити заяву Гончарука до сесійної зали. За неї мають проголосувати депутати. ФОТО: Facebook-сторінка прем'єра

У Міжнародному валютному фонді заявили про підтримку уряду Олексія Гончарука після його заяви про відставку.

Про це повідомив "Інтерфакс-Україна".

"Розумна макроекономічна політика уряду та Національного банку сприяла зміцненню економіки України", — вказали в українському представництві МВФ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як фондовий та валютний ринок відреагували на відставку Гончарука

Результатами цієї політики у МВФ назвали низький бюджетний дефіцит, зниження відношення держборгу до ВВП, низьку інфляцію та накопичення валютних резервів.

Уранці 17 січня прем'єр-міністр Олексій Гончарук написав заяву про відставку і передав її президенту Володимиру Зеленському.

"Я прийшов на посаду — виконувати програму президента. Він є для мене взірцем відвертості та порядності. Проте, щоб забрати будь-які сумніви нашої поваги та довіри до президента, я написав заяву про відставку та передав її президенту з правом внесення в парламент".

Уряд працюватиме у штатному режимі до моменту, поки президент вирішить, чи виносити заяву про звільнення прем'єр-міністра Олексія Гончарука на розгляд Верховної Ради.

Зараз ви читаєте новину «У МВФ підтримали уряд Гончарука». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути