середа, 02 листопада 2011 18:07

У Могильова знову підняли справу про артеківських педофілів

У Могильова знову підняли справу про артеківських педофілів

Міністерство внутрішніх справ планує провести повторну комплексну експертизу у кримінальній справі про розбещення дітей.

Про це повідомило інформоване джерело "Українських новин", пише Обком.

"У справі доведеться цілу низку експертних досліджень проводити знову, тому що ті, які були перші, і ті, які проводилися останніми, - вони повністю суперечать одне одному - ці висновки", - сказав співрозмовник.

Він зазначив, що від повторної комплексної експертизи залежатимуть подальші слідчі дії, а саме допити свідків та інших осіб.

Як відомо, раніше депутат від НУНС Геннадій Москаль заявляв, що Головне слідче управління МВС закрило кримінальну справу про розбещення дітей.

У ній в якості свідків проходили, зокрема, депутати Верховної Ради, що входили тоді до фракції Блоку Юлії Тимошенко, Віктор Уколов, Сергій Терьохін і Руслан Богдан (зараз позафракційний).

МВС спростувало заяву Москаля.

Як пише УНІАН, працівники Головного слідчого управління МВС України, які поновили розслідування "справи педофілів", склали план роботи та проведення експертиз. Заступник міністра внутрішніх справ Василь Фаринник зауважив, що це зумовлено тим, що під час попереднього розслідування кримінальної справи в її матеріалах було чимало розбіжностей, суперечностей, відмови певних осіб співпрацювати із слідством тощо.

"Мабуть ніхто так не зацікавлений у відновленні нашого чесного імені, як ми самі - ті, кого облили цим брехливим брудом 2 роки тому. Особисто я не збираюсь переслідувати брехунів, бо впевнений, що помста належить Богові і він жорстко покарає тих, хто лжесвідчив. Але я пройду будь-які експертизи в рамках Закону, щоб правда поширилась так само широко, як і брехня", - написав Уколов на своїй сторінці у Facebook.

Зараз ви читаєте новину «У Могильова знову підняли справу про артеківських педофілів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути