пʼятниця, 24 березня 2017 20:36

У міській раді Одеси проводять обшуки

У міській раді Одеси проводять обшуки
Міська рада Одеси. Фото: "Новости Одессы"

Національне антикорупційне бюро України проводить обшуки в Одеській міській раді. Розслідують справу про заволодіння коштами місцевого бюджету в особливо великих розмірах.

"24 березня детективи Національного антикорупційного бюро України під процесуальним керівництвом прокурорів Спеціалізована антикорупційна прокуратура проводять низку обшуків у місті Одеса", - повідомляється у Facebook НАБУ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: НАБУ піариться на "справі Мартиненка", яку суд зобов'язав закрити як незаконну – прес-служба екс-депутата

Уточняють, що розслідується справа про продаж будівлі за завищеною ціною. Так, у ході розслідування, детективи НАБУ встановили, що вказану будівлю в складі цілісного майнового комплексу державного підприємства "Завод "Краян" на початку 2016 року було продано за 11 млн гривень, а серпні того ж року їй було надано окрему адресу й продано за 4 млн гривень. Разом з тим, в грудні 2016 року новий власник продав будівлю Одеській мерії за 185 млн гривень.

СБУ проводить обшуки у квартирі генерального директора інформаційно-аналітичної платформи YouControl Сергія Мільмана. Нині невідома причина ревізії квартири.

Зараз ви читаєте новину «У міській раді Одеси проводять обшуки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути