Ексклюзиви
пʼятниця, 25 листопада 2011 10:25

У міліції розповіли, як невідомий стріляв у лідера "Патріота України"

У міліції розповіли, як невідомий стріляв у лідера "Патріота України"

За фактом нападу на лідера організації "Патріот України" Андрія Білецького порушено кримінальну справу за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України.

Як повідомили у відділі зі зв'язків з громадськістю ГУ МВС України в Харківській області, 19 листопада в 23.51 Білецький звернувся в приймальне відділення Харківської міської лікарні швидкої та невідкладної допомоги з пораненнями обличчя та правої руки.

Під час проведення перевірки за даним фактом потерпілий був опитаний черговим міліціонером і пояснив, що інцидент стався близько 21.00, коли він разом з друзями йшов по проспекту Перемоги.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На лідера "Патріота України" був скоєний замах - два вогнепальних поранення

Білецький почув позаду себе гучні звуки, схожі на постріли, а коли оглянувся, побачив незнайомого хлопця. Раптово Білецький відчув біль у правій долоні і в нижній щелепі. Невідомий втік. Друзі Білецького не змогли його наздогнати в темряві. Білецький викликав таксі і поїхав до лікарні.

"Слідчо-оперативною групою Дзержинського РВ було здійснено виїзд на місце події та проведено його огляд, під час якого вилучено речові докази. 20 листопада лікарями медичної установи було вилучено два чужорідних тіла з щоки і правої кисті потерпілого, які направлені на експертизу", - повідомили у відділі зі зв'язків з громадськістю ГУ МВСУ в Харківській області.

За попередніми даними, тілесні ушкодження він міг отримати в результаті застосування пневматичної зброї. Співробітниками міліції також проведено комплекс оперативно-розшукових заходів, допитані свідки, призначено відповідні експертизи.

Зараз ви читаєте новину «У міліції розповіли, як невідомий стріляв у лідера "Патріота України"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути