Ексклюзиви
вівторок, 02 грудня 2008 13:30

У Литвина розгадали план Ющенка

За Конституцією, коаліція продукує тільки прем"єр-міністра і уряд, і не сказано, що голова Верховної Ради повинен обиратися коаліцією

Про це повідомив народний депутат України від Блоку Литвина Олег Зарубінський, коментуючи переговори зі створення коаліції в парламенті і обрання спікера.

За словами Зарубінського, Арсеній Яценюк робив все для того, щоб розпустити Верховну Раду, і зараз висувають Івана Плюща як чергову людини на зразок Яценюка. "Це говорить про те, що у Віктора Ющенка думка про дострокові вибори і не виходила з голови", - сказав Зарубінський.

Він підкреслив: коли за Яценюка проголосували виключно БЮТ і НУ-НС, він і підігравав то БЮТ, то НУ-НС, а не працював на всю Верховну Раду. "Тому спікер повинен представляти 450 народних депутатів, а не окрему коаліцію", - вважає парламентарій.

"Якщо остаточно до четверга не договоряться БЮТ і Партія регіонів або НУ-НС і Партія регіонів, то, очевидно, їх голосами, як і сьогодні, буде проголосована перерва, оскільки для цього у них голосів вистачає", - каже Зарубінський, повідомляє ІнтерМедіа консалтинг.

Зараз ви читаєте новину «У Литвина розгадали план Ющенка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути