середа, 03 жовтня 2007 16:07

У Литвина не вірять у широку коаліцію

Кандидат в народні депутати від Блоку Литвина Олег Зарубінський сумнівається в можливості створення у Верховній раді України коаліції у складі Партії регіонів, Блоку Юлії Тимошенко, блоку "Наша Україна - Народна самооборона" і Блоку Литвина, але відзначає, що його політична сила готова до проведення консультацій.

"Чесно кажучи, в цьому складі (Партія регіонів, БЮТ, НУ-НС, Блок Литвина), це досить сумнівно. В усякому разі, і перед виборами, і після виборів і "Наша Україна - Народна" самооборона, і БЮТ категорично заявляли, що коаліція саме з Партією регіонів неможлива", сказав Зарубінський.

"Я чудово розумію, що одна справа - їх обіцянки, а інша справа - конкретна політика, але все-таки той формат, який ви назвали, є достатньо сумнівним", сказав Зарубінський, відповідаючи на запитання про можливість створення такої коаліції.

Представник Блоку Литвина вважає, що питання про проведення консультацій є коректним, оскільки всі суб"єкти парламенту 6-го скликання повинні співпрацювати.

"Інша справа, що співпраця може здійснюватися у різному форматі: для одних - в союзницькому форматі, для інших - загальне голосування по законопроектах, які цікавлять людей, перш за все, соціально-економічного характеру. Я думаю, що це нормальна ситуація, коли всі братимуть участь в консультаційному процесі", відзначив він, повідомляє Кореспондент.

Зараз ви читаєте новину «У Литвина не вірять у широку коаліцію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути