Ексклюзиви
четвер, 02 жовтня 2008 08:30

У Костенка з"явились свої умови щодо "коаліції трьох"

Українська народна партія вважає можливим формування нової парламентської коаліції у складі фракцій "Наша Україна - Народна Самооборона", Блоку Юлії Тимошенко та Блоку Литвина. Про це йдеться в рішенні Правління УНП "Про позицію депутатської групи УНП у Верховній Раді України щодо формування нової коаліції", повідомили у прес-службі партії.

"Умовою входження народних депутатів України від УНП до складу нової парламентської коаліції" названо "скасування усіх законів, прийнятих спільно БЮТ та Партією регіонів з 2 вересня 2008 р., що порушують норми Конституції України".

Окрім цього, у рішенні Правління УНП названо ще десять позицій, значна частина з яких перераховує "невиконані пункти Коаліційної угоди між НУ-НС та БЮТ щодо геополітичних орієнтирів України та зміцнення її оброноздатності, акцентує увагу на питаннях встановлення ринкової вартості за перебування ЧФ РФ на території України, а також змін у виборчій системі на користь відкритих виборчих списків та боротьби з корупцією шляхом обов"язкового декларування найвищими державними службовцями не тільки доходів, але й видатків".

Копію ухвали передано голові фракції "НУ-НС" у Верховній Раді України В"ячеславу Кириленку, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «У Костенка з"явились свої умови щодо "коаліції трьох"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути