понеділок, 13 серпня 2018 15:00

У коаліції напали на Ющенка у відповідь на його звинувачення

У коаліції напали на Ющенка у відповідь на його звинувачення
Віктор Ющенко розкритикував Верховну Раду, яка не має плану перемоги у війні з Росією і не закрила росіянам в'їзд. Фото: pravda.com.ua

Після критики третього президента Віктора Ющенка Верховної Ради у "Блоці Петра Порошенка" нагадали, що саме за його президентства була скорочена українська армія.

Так нардеп від БПП Іван Вінник в ефірі "112 Україна" відповів на звинувачення Ющенка.

"Що стосується Віктора Ющенка: саме у 2005-му за президентством Ющенка Російська Федерація озвучила територіальні претензії до України щодо острова Тузла. Вони не закриті... Усі керманичі мали б розуміти, що українську армію треба розбудовувати, а не скорочувати. А саме за президента Ющенка та міністра оборони Гриценка армія зазнала найбільшого скорочення за свою історію, найбільшого розпродажу техніки, військового майна, демотивації українського військовослужбовця", - сказав Вінник.

Питання розірвання дипвідносин із Росією він переклав на Кабінет міністрів.

"Це питання виключно виконавчої гілки влади - уряду Гройсмана, який реалізує державну політику у сфері міждержавних відносин та їхнього контролю. Уряд має забезпечити, щоб громадяни України чітко розуміли, хто і чому в'їжджає до України з тих осіб, які мають громадянство РФ", - зазначив Вінник.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нардепи не змогли розірвати дипвідносини з Росією

Третій президент України Віктор Ющенко розкритикував Верховну Раду, яка не має плану перемоги у війні з Росією та не закрила росіянам в'їзд на територію нашої держави. Він назвав парламент рабами.

Зараз ви читаєте новину «У коаліції напали на Ющенка у відповідь на його звинувачення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути