четвер, 31 серпня 2017 21:40

У Кличка працював заступник з підробним дипломом

У Кличка працював заступник з підробним дипломом
Керівника апарату Київської міської державної адміністрації Володимира Бондаренка, стосовно якого триває розслідування за фактом використання підроблених документів, звільнено з посади. Фото: ТСН

Керівника апарату Київської міської державної адміністрації Володимира Бондаренка, стосовно якого триває розслідування за фактом використання підроблених документів, звільнено з посади.

Про це заявив мер столиці Віталій Кличко.

"22 серпня керівник апарату КМДА подав заяву про звільнення, я її підписав. Розслідування щодо нього триває, і тепер – слово за правоохоронцями. Для мене ця ситуація дуже неприємна. Але, однозначно, закону повинні дотримуватися всі, як і всі повинні нести відповідальність за його порушення", – повідомив мер Києва.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Брат Саакашвілі подав підроблені документи для приїзду в Україну

Він також додав, що Володимир Бондаренко був призначений керівником апарату КМДА у порядку переведення з секретаріату Київради. У секретаріаті Київської міської ради він працював на посаді керуючого справами. А у секретаріат Бондаренко був призначений переведенням з Апарату Верховної Ради України.

Вперше рада громадського контролю при НАБУ була сформована на один рік у 2015 році у складі п'ятнадцяти осіб, із них восьмеро потрапили за підробленими документами, зокрема Віталій Шабунін та Олексій Гриценко.

Зараз ви читаєте новину «У Кличка працював заступник з підробним дипломом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути