четвер, 29 листопада 2007 19:01

У Києві збирають підписи за перевибори Черновецького

Столичний БЮТ встановив в місті 38 наметів для збору підписів киян за проведення дострокових виборів Київського міського голови та Київради. Про це повідомили в прес-службі Київської міської парторганізації "ВО "Батьківщина".

Відповідну заявку про проведення безстрокової акції, як повідомили в парторганізації, подано до Київської міської державної адміністрації.

Акція розпочалась з учорашнього дня, 28 листопада. В центрі міста – на вул. Хрещатик БЮТ встановив 18 наметів, де будь-хто з киян може підписатися під ініціативою щодо проведення дострокових виборів. Крім того, по два намети встановлено в кожному з районів столиці.

Сьогодні під час сесії Київради голова фракції БЮТ в Київській міській раді Тетяна Меліхова заявила про перешкоджання з боку представників столичної влади в проведенні акції, зокрема, сьогодні вранці біля стін мерії активістами не давали можливості встановити намет і було застосовано до них фізичну силу.

22 листопада - в День свободи - БЮТ в Київраді заявив про початок збору підписів киян за проведення дострокових виборів до Київської міської ради та для перевиборів Київського міського голови.

Крім того, депутати від БЮТ закликали Верховну Раду негайно створити слідчу комісію з вивчення законності рішень, прийнятих депутатами Київради нинішнього скликання, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «У Києві збирають підписи за перевибори Черновецького». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути