Ексклюзиви
вівторок, 10 квітня 2007 13:34

У Киргизії більше 1000 людей оголосили голодування

Понад тисячу людей по всій Киргизії бере участь в акції голодування з вимогою відставки президента Киргизії і призначення дати дострокових виборів. Разом з тим, сьогодні вранці 31 людина з тих, що голодують на площі Бішкека перед будівлею парламенту Киргизії, припинила голодування "добровільно за пропозицією організаторів акції", виходячи зі стану здоров"я. Більшість учасників акції в Бішкеку вже майже не встають зі своїх лежанок. Голодуючі розашувалися у восьми білих юртах. Вік тих, що голодують від 19 до 65 років. Серед них багато жінок.

За словами організаторів акції, зараз на площі в Бішкеку в політичній голодування бере участь 71 людина. У штабі організаторів акції уточнили, що по всій країні до голодування приєдналися 1139 чоловік. Вимоги голодних опозиціонерів залишаються тими самими - негайна відставка президента й оголошення дострокових виборів голови держави, повідомляє NEWSru.

Зараз ви читаєте новину «У Киргизії більше 1000 людей оголосили голодування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути