Ексклюзиви
неділя, 27 липня 2008 11:57

У Кабміні відбудеться позачергове засідання

Завтра, 28 липня, відбудеться спеціальне позачергове засідання Кабінету Міністрів для обговорення ситуації в регіонах України, що постраждали від повені.

Про це повідомив перший віце-прем"єр України Олександр Турчинов після оперативної наради урядової комісії і штабу по ліквідації наслідків стихійного лиха в івано-франківській області.

Зокрема, на засіданні планується ухвалити рішення про виділення засобів для постраждалих регіонів.

Крім того, Турчинов відзначив, що Україна має намір зробити все для мінімізації наслідків підвищення рівня води в річках для інших країн. Зокрема, це стосується Молдови, яка, за словами віце-прем"єра, звернулася до України з проханням зробити все можливе, щоб утримати дамбою об"єм води в Дністрі.

" Ми робимо все від нас залежне", - сказав Турчинов. Але якщо буде небезпека для греблі, то наслідки будуть катастрофічними, підкреслив він.

В той же час в МНС повідомили, що число жертв стихії в західному регіоні досягло 13 чоловік. Сьогодні очікується підтоплювання населених пунктів Крива і Буштіно і перелив автодороги Копаня - Хуст.

За матеріалами: УНІАН, РБК-Україна

Зараз ви читаєте новину «У Кабміні відбудеться позачергове засідання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути