субота, 21 жовтня 2017 13:27

У Харкові заново створюють Опозиційний блок

У Харкові заново створюють Опозиційний блок
У Харкові відбулися Установчі збори. Фото: "Радіо Свобода"

20 жовтня в Харкові відбулися Установчі збори, на якому було прийнято рішення про створення Регіональної організації політичної партії "ОПОЗИЦІЙНИЙ БЛОК" в Харківській області, про це повідомляє сайт політичної сили.

На зборах були присутні близько 100 делегатів зі всіх районів області. Прийнято рішення про створення регіональної організації Політичної партії "ОПОЗИЦІЙНИЙ БЛОК" в Харківській області. Головою харківських опозиціонерів одноголосно обрано народного депутата України Дмитра Шенцева. Визначено найменування регіональної організації, обрано Політраду і Комітет партійного контролю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Опоблок" - найстабільніший союзник президента у трьох питаннях

Крім членів партії, представників всіх районів області на зборах був присутній народний депутат України, член Політвиконкому ОПОЗИЦІЙНОГО БЛОКУ Вадим Новинський, який передав Дмитру Шенцеву вітання від керівництва партії та колег по фракції. Озвучив присутнім принципову позицію партії в таких важливих для людей питання, як пенсійна, медична реформа, реформа освіти. Говорили про важливість миру для України, які цілі і завдання стоять перед партією та її регіональними організаціями.

Нагадаємо, що з 2015 року Опозиційному блоку в Харківській обл. відмовляли в реєстрації, із-за чого практично було зірвано участь партії у місцевих виборах. Перебував у той час на посаді Засолу США в Україні Джеффрі Пайетт висловив тоді серйозну стурбованість цією ситуацією. На сьогоднішній день партія Опозиційний блок заново створює свою обласну структуру.

Зараз ви читаєте новину «У Харкові заново створюють Опозиційний блок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути