понеділок, 29 вересня 2008 11:05

У Генпрокуратурі стверджують, що Медведько не полетів за Лазаренком

У Генеральній прокуратурі України спростовують відомості щодо факту вильоту Генпрокурора Олександра Медведька у складі делегації Президента України Віктора Ющенка до Вашингтона з метою екстрадиції екс-прем"єра Павла Лазаренка до України. Про це заявив начальник прес-служби ГПУ Юрій Бойченко.

"Генеральний прокурор України (Медведько) знаходиться у Києві, у своєму кабінеті. Я щойно 5 хвилин тому спілкувався з ним, він на своєму робочому місці і займається своєю безпосередньою роботою", - сказав він.

За даними газети "Сегодня", боротьба навколо екстрадиції колишнього прем"єра Павла Лазаренка в Україну триває. Про серйозність намірів Віктора Ющенка у цьому питанні свідчить той факт, що у складі його делегації, яка вилітає до Вашингтона, є Генпрокурор країни Олександр Медведько, хоча у програмі переговорів немає жодного пункту, який був би у сфері його компетенції, повідомляє ForUm.

Зараз ви читаєте новину «У Генпрокуратурі стверджують, що Медведько не полетів за Лазаренком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути