Ексклюзиви
понеділок, 03 листопада 2008 12:53

У Генпрокуратурі думають, що Шубу могли вбити

Генеральний прокурор Олександр Медведько заявляє, що комплекс судово-криміналістичної експертизи у справі за фактом трагічної загибелі прокурора Дніпропетровської області Володимира Шуби ще не завершений.

Про це він повідомив у понеділок у Дніпропетровську, відповідаючи на запитання журналістів.

"Я не хотів би нічого коментувати по цій справі до отримання висновків комплексу судово-криміналістичної експертизи", - наголосив генпрокурор, повідомляє УНІАН.

За його словами, попередньо можна сказати, що загибель прокурора Шуби є "трагічною випадковістю" в результаті необережного поводження зі зброєю. "Підкреслюю – це попередньо", - додав Медведько.

За його словами, кримінальну справу за фактом загибелі Шуби, порушену за статтею "вбивство через необережність", розслідує потужна оперативно-слідча група, яку очолює начальник управління Генпрокуратури В"ячеслав Перч.

Медведько наголосив, що слідство також відпрацьовує версію "навмисне вбивство", уточнивши, що "нічого під час слідства не пропало".

Генпрокурор також повідомив, що постріл, в результаті якого загинув Шуба, був зроблений з близької відстані, сліди пороху залишилися.

Крім того, Медведько зауважив, що з приводу розслідування справи за фактом загибелі прокурора Дніпропетровської області у пресі розповсюджується багато домислів.

За даними відділу зв`язків із громадськістю ГУ МВС України у Дніпропетровській області, тіло В.Шуби було виявлено 15 жовтня близько 11.30 у тирі приватного спортивного комплексу "Беркут" у Дніпропетровську.

Попередньо було з"ясовано, що смерть настала внаслідок нещасного випадку під час пристрілювання мисливського карабіна.

Генеральна прокуратури порушила і розслідує кримінальну справу за ч.1 ст.119 Кримінального кодексу України (убивство через необережність).

Зараз ви читаєте новину «У Генпрокуратурі думають, що Шубу могли вбити». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути