Ексклюзиви
понеділок, 26 травня 2008 12:54

У Єдиному Центрі думають, що Тимошенко хоче розвалити коаліцію

Народний депутат України, член президії політичної партії "Єдиний центр" Михайло Полянчич закликає прем"єр-міністра України, лідера БЮТ Юлію Тимошенко проаналізувати свої помилки під час виборчої кампанії в Києві.

Про це повідомили у прес-службі "Єдиного центру".

"Не варто видавати бажане за дійсне. "Єдиний центр" не планує вихід із коаліції, попри провокації сателітів Юлії Тимошенко. Очевидно, прем"єр мріє про розвал коаліції, адже це може допомогти уникнути відповідальності за провал її економічної політики", – сказав Полянчич, коментуючи заяви Юрія Луценка та Олександра Турчинова щодо можливості виходу народних депутатів - представників "Єдиного центру" з коаліції.

"До того ж, Турчинов з Луценком, захопившись самопіаром на київських перегонах, не помітили, що загубили свого виборця і програли вибори. А коли помітили, було пізно. Їм терміново була потрібна сенсація, щоб відвернути увагу суспільства від гучного провалу, що вони і спробували зробити за рахунок "Єдиного центру", – зазначив депутат.

На його думку, БЮТівцям потрібно зосередитися на проблемах всередині власного блоку, а не шукати їх на стороні.

"Політика конфліктів від БЮТ вже призвела до скорочення наполовину кількості прихильників цієї політичної сили та поховали рейтинг блоку НУ-НС у Києві. Останній взагалі став лише додатком до Блоку Тимошенко. Луценко розривався між "розумними і красивими", а кияни довели, що не підтримують політиків, які не мають чіткої власної позиції", – зауважив Полянчич.

Він додав, що сподівається на те, що Тимошенко зробить висновки із своїх помилок на київських виборах, і докладе зусиль, щоб коаліція в парламенті була працездатною, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «У Єдиному Центрі думають, що Тимошенко хоче розвалити коаліцію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути