понеділок, 21 травня 2007 12:30

У четвер Рада спробує змінити Конституцію

Верховна Рада планує в четвер, 24 травня, розглянути законопроект про внесення змін до Конституції України щодо реформи місцевого самоврядування. Про це в понеділок в ході погоджувальної ради лідерів депутатських фракцій повідомив Голова ВР Олександр Мороз.

У зв"язку з цим він доручив комітетам і фракціям Верховної Ради підготуватися до розгляду цього питання, зокрема проглянути закони, які стосуються місцевого самоврядування.

Мороз також заявив, що якщо Конституцію треба удосконалити, то "я готовий це зробити".

Мороз чергового разу підкреслив, що він проти пакетного голосування щодо проектів законів, напрацьованих робочою групою з врегулювання політичної кризи. "Нічого пакетом прийматися не буде, оскільки пакетний розгляд внесення змін до законів і Конституції не передбачений у регламенті", – повідомив Мороз.

Він також не виключив, що до порядку денного на цьому тижні будуть включені документи, напрацьовані робочою групою. Проте, відзначив Мороз, "визначатися із цього приводу будемо тоді, коли будуть якісь підстави", передає proUA.
Зараз ви читаєте новину «У четвер Рада спробує змінити Конституцію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути