Ексклюзиви
субота, 10 травня 2008 10:54

У БЮТ зроблять все можливе, щоб українці не воювали

Один з лідерів БЮТ Микола Томенко відвідав Український госпіталь для воїнів-інтернаціоналістів "Лісова поляна", де привітав учасників бойових дій в Афганістані зі святом 9 Травня.

Про це повідомили у прес-службі М.Томенка.

"У це свято варто вшанувати усіх, хто пройшов війну, максимально підтримати їх, організувавши для ветеранів гідне лікування, забезпечити реалізацію їхніх соціальних гарантій та створити умови для реалізації їх потенціалу в умовах сучасної України", зазначив М.Томенко.

Він висловив переконання, що "найважливіше – зробити все можливе, щоб українці ніколи не брали участь у бойових діях, де б вони не відбувалися".

М.ТОоменко передав афганцям спортивне обладнання для волейбольного та баскетбольного майданчиків у госпіталі та медикаменти для лікування.

Як зауважує прес-служба, М.Томенко є учасником бойових дій, проходив службу в Афганістані у 1983-1985 рр. Протягом останнього періоду він разом зі своїми колегами-депутатами опікується єдиним в Україні госпіталем для афганців "Лісова поляна", повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «У БЮТ зроблять все можливе, щоб українці не воювали». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути