четвер, 25 вересня 2008 13:21

У БЮТ знають про плани Ющенка: вибори і пряме президентське правління

Представник фракції БЮТ в парламенті Володимир Полохало розповів про плани Президента Ющенка щодо проведення позачергових парламентських виборів, назвавши це грандіозною "політичною аферою", з маніпуляцією голосами виборців, або, навіть, спробою ввести пряме президентське правління.

"Мета - провести вибори, які надалі будуть визнані нелегітимними", - заявив Полохало. Проведення виборів наприкінці грудня необхідне Президентові для того, щоб явка на виборах була менше 50 відсотків. Надалі це дозволить визнати ці вибори нелегітимними. Потім, за словами депутата, Президент призначає вибори через 40 днів.

"А це, вже хаос", - відзначив Полохало, який дозволить Ющенку ввести пряме президентське правління.

"Вибори 28 грудня. Такий план існує. І цей задум дійсно ієзуїтський, тому що, надає можливість для будь-якого блоку привести 3%... Це можливо зробити 28 грудня, - також додав політик.

- Політично активні громадяни не прийдуть на вибори, а прийдуть пасивні, яких можна, як це було в Києві, шляхом підкупу, змусити проголосувати на виборах. Це означає, що з"являються дуже великі можливості для фальсифікації виборів, для вкидання бюлетенів. Я думаю, ставки робляться саме на таку величезну політичну аферу з маніпуляцією голосами виборців".

Цензор.НЕТ

Зараз ви читаєте новину «У БЮТ знають про плани Ющенка: вибори і пряме президентське правління». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути