середа, 01 жовтня 2008 11:12

У БЮТ вважають, що вчора на переговорах все залежало від Ющенка

У БЮТ вважають, що вчора на переговорах все залежало від Ющенка
Нардеп з БЮТ Андрій Шкіль вважає, що якби на вчорашній зустрічі БЮТ і НУ-НС був присутній Президент України Віктор Ющенко, то була б досягнута домовленість про створення коаліції. Про це він заявив в інтерв"ю парламентським журналістам.

Шкіль звернув увагу на те, що частина фракції НУ-НС, яка була присутня на зустрічі, в певних питаннях висловлювала позицію несхожу з думкою лідерів цієї фракції. "Тому переговори були продуктивними в обміні думками пропозицій, контрпропозицій", - відзначив парламентарій.

За його словами, НУ-НС знову висував БЮТ ультиматуми.

Відповідаючи на уточнююче питання журналістів, чи правда те, що вчора на переговорах лідер фракції НУ-НС В"ячеслав Кириленко і його заступник Роман Зварич посварились з прем"єр-міністром Юлією Тимошенко, він підкреслив: "Ні, що ви. Зварич поводився адекватно, а Кириленко я не коментую. Тимошенко поводилася зважено і коректно", повідомляє ForUm.

Зараз ви читаєте новину «У БЮТ вважають, що вчора на переговорах все залежало від Ющенка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути