пʼятниця, 22 лютого 2008 12:14

У БЮТ пропонують почати роботу парламенту 4 березня

Член фракції БЮТ Андрій Шевченко пропонує призначити датою початку роботи парламенту 4 березня.

"Розблоковувати роботу цієї Верховної Ради є сенс тільки тоді, коли ми говоритимемо про системну роботу на роки, а не на дві години, або два дні", - сказав Шевченко на зустрічі депутатів фракції БЮТ з головою парламенту Арсенієм Яценюком в п"ятницю.

Депутат підкреслив, що "реалістична пропозиція для опозиції" - визначити дату 4 березня початком роботи Верховної Ради.

"Я думаю, що ця дата є реалістичним терміном, коли Верховна Рада могла б відновити свою роботу", - відзначив Шевченко, додавши, що залишається достатньо часу для обговорення всіх пропозицій і позицій.

"Я думаю, ми можемо дозволити собі таку розкіш, як надати їм (опозиції) трибуну у вигляді одного робочого парламентського дня, порядок денний якого буде повністю сформований по тим питаннями, яких вимагає опозиція", - констатував він.

Голова Верховної Ради Арсеній Яценюк заявив, що з 13 лютого почався відлік 30-денного терміну, після якого парламент може бути розбещений. "Пленарне засідання відбулося 12 лютого. Таким чином, з 13 числа, з хорошої позитивної дати, йде відлік цього терміну", - сказав він, пише Інтерфакс.

Зараз ви читаєте новину «У БЮТ пропонують почати роботу парламенту 4 березня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути