Ексклюзиви
понеділок, 06 жовтня 2008 18:25

У БЮТ кажуть, що ПР може повернутися тільки до розбитого корита

Фракція БЮТ не збирається проводити будь-які переговори з фракцією Партії регіонів щодо створення коаліції.

Про це сьогодні заявив член фракції БЮТ Валерій Писаренко, коментуючи заяву члена фракції Партії регіонів Ганни Герман, що її політична сила готова повернутися до переговорів з БЮТ.

"Важко повертатися до того чого ніколи не існувало", - сказав він. Писаренко наголосив, що якщо Партія регіонів і може до чогось повернутися, то це до "розбитого корита, біля якого опинилася".

Він зауважив, що фракція БЮТ ніколи не вела переговори про створення коаліції з Партією регіонів, і це її послідовна позиція.

За словами Писаренка, голосування БЮТ по скасуванню ряду законів, які було проголосовані у Верховній Раді 2 вересня, зумовлені бажанням і прагненням зберегти в парламенті демократичну більшість. "Але зараз складається враження, що Партія регіонів обрала курс на дострокові вибори, так само як обрав цей курс Президент України. Не хочеться вірити, що Президент іде на вибори з Партією регіонів", - сказав він.

Сьогодні, 6 жовтня, Герман заявила, що Партія регіонів готова повернутися до переговорів з БЮТ про створення коаліції, щойно БЮТ і НУ-НС припинять переговори та впевняться, що домовитися не можуть. Герман наголосила, що "на сьогодні ми жодного сигналу від БЮТ не отримували. Навпаки, ми побачили непослідовність і безпринципність БЮТ, який легко скасував закони, прийняті з Партією регіонів і так необхідні суспільству".

Вона також зазначила, що переговори з БЮТ відбувалися на найвищому рівні. "Наш потенційний партнер дуже легко змінює позицію і принципи залежно від політичної кон`юнктури, і це дало нам підстави сумніватися в цьому партнері", - резюмувала Герман, повідомляє УНІАН.


Зараз ви читаєте новину «У БЮТ кажуть, що ПР може повернутися тільки до розбитого корита». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути