Ексклюзиви
понеділок, 08 грудня 2008 11:42

У БЮТ кажуть, що коаліції завтра не буде

Ми йдемо завтра до парламенту з надією на те, що Бог прояснить розум деяким керівникам окремих політичних сил, які не здатні домовлятися. Виправдається ця надія чи ні – покаже час

Про це сказав народний депутат України від БЮТ Володимир Бондаренко, коментуючи ситуацію з коаліційними домовленостями між БЮТ і ПР.

"Я читав заяву Герман, що завтра Янукович їде на похорони Алексія II, а регіонали за відсутності свого лідера навряд чи підуть на якісь кардинальні кроки - зокрема і створення більшості у ВР", - сказав він.

Кажучи про те, чи можливі інші формати коаліції між фракціями ВР, Володимир Бондаренко зазначив, що "інший формат сьогодні вже неможливий, тому що роль президента в тому і полягає, щоб розвалити будь-який формат і звести все до того, щоб залишитися єдиним легітимним керівником в державі".

Він вважає, що якщо в країні залишиться єдина легітимна влада президентська, то "всі інші будуть поставлені в ситуацію або недіючого парламенту, або заблокованого Кабінету Міністрів, або судової системи, якою президент маніпулює, як хоче, - скасовуюши суди або створюючи їх", повідомляє ІнтерМедіа консалтинг.

Зараз ви читаєте новину «У БЮТ кажуть, що коаліції завтра не буде». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути