Ексклюзиви
пʼятниця, 11 квітня 2014 22:21

У Білорусі готові прийняти українців - Лукашенко

У Білорусі готові прийняти українців - Лукашенко
Фото: bloomberg.com

У Білорусі готові прийняти українців, якщо доведеться, але краще, щоб в Україні було тихо і спокійно. Про це заявив сьогодні президент Білорусі Олександр Лукашенко.

"Він (український народ, - Gazeta.ua.) проситься до нас. Тому треба думати. Нікуди не дінешся, доведеться когось з наших братів і сестер забирати. Будемо дивитися. Заберемо, якщо доведеться, - сказав Лукашенко. - Але краще, щоб там було тихо і спокійно, щоб ці добрі люди жили там спокійно. І нам було б краще, і їм добре".

"Щоб ми не відправляли своїх синів і чоловіків кудись, ми повинні спокійно і тихо трудитися, працювати, заробляти для себе. Спокій все йде від вас, не від мене", - сказав президент. "Якщо наша основа буде міцною, не так, як у наших сусідів, які поруч, коли про народ забули, кинули, кинули, обібрали кожного як липку, зараз ще збільшили ціни, пенсіонери вже жити не зможуть, не знаю, як там крутитися..." - зазначив Олександр Лукашенко.

Зараз ви читаєте новину «У Білорусі готові прийняти українців - Лукашенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути