пʼятниця, 20 червня 2008 16:32

У Балоги впевнені, що Тимошенко схвалить зміни до бюджету через тиждень

Перший заступник голови Секретаріату Президента Олександр Шлапак прогнозує схвалення Кабінетом Міністрів змін до державного бюджету на 2008 рік 23-29 червня.

Про це він сказав на брифінгу.

"Я говорив з міністром фінансів, і він стверджує, що йому досить, після того як будуть погоджені основні видаткові параметри бюджету, два-три дні для того, щоб підготувати основні зміни до держбюджету на 2008 рік. Таким чином, я сподіваюся, що не на наступному тижні, а через тиждень документ може бути прийнято на засіданні уряду й, можливо, уряд збереться на позапланове засідання для того, щоб розглянути зміни до держбюджету", - заявив Шлапак.

Шлапак вітає узгодження основних макропоказників на 2008 рік між Кабміном і Національним банком України.

Він підкреслив, що завдяки цьому, уже на наступному тижні ( 16-22 червня) будуть остаточно погоджені макропоказники із Президентом Віктором Ющенком.

18 червня Кабінет Міністрів відклав розгляд змін до держбюджету-2008 до завершення узгодження перегляду макропоказників із Президентом Віктором Ющенком.

Раніше Шлапак закликав Кабмін і Верховну Раду прискорити внесення змін до державного бюджету на 2008 рік, повідомляють Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «У Балоги впевнені, що Тимошенко схвалить зміни до бюджету через тиждень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути