Ексклюзиви
вівторок, 07 жовтня 2008 12:21

У Балоги пояснили, чому Жванію не пустили до Ющенка

Секретаріат Президента пояснює недопуск депутата Верховної Ради від фракції Блоку "Наша Україна - Народна Самооборона" Давида Жванії на нараду НУНС із Президентом Віктором Ющенком його некоректною риторикою на адресу Президента.

Про це сказано в повідомленні прес-служби Президента.

Секретаріат зазначив, що Жванія не був запрошений на зустріч НУНС із Ющенком.

"Жванія добре знає, що його не запрошують у Секретаріат глави держави протягом останніх місяців, відтоді, як він обрав амплуа головного антипрезидентського "компроматника". Спілкування в стилі "компри" й "мату", яке є характерним для окремих представників українського політикуму, Президент вважає неприйнятним для цивілізованого політичного діалогу", - сказано в коментарі Секретаріату.

Секретаріат зазначив, що Ющенко залишає за собою право самостійно визначати з ким, коли, і в якому форматі спілкуватися.

Раніше Жванія заявив, що його не пустили на нараду НУНС із Ющенком.

Жванія пояснює інцидент, пов"язаний з тим, що парламентарі від депутатської групи "Народна Самооборона" не потрапили на зустріч із Ющенком, ініціативою глави Секретаріату Віктора Балоги, пишуть Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «У Балоги пояснили, чому Жванію не пустили до Ющенка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути