вівторок, 20 листопада 2018 17:33

У Яроша створюють політичну платформу

У Яроша створюють політичну платформу
В організації Дмитра Яроша заявили про підготовку до виборів.

Організація "Державницька ініціатива Яроша" (ДІЯ) створює політичну платформу. Про це йдеться на сайті організації.

"Ми, бійці-добровольці, волонтери та громадські активісти, ті, хто за покликом серця та доброї волі виконують свій громадянський обов'язок, сьогодні перед можливістю реваншу проросійських сил, загрозою втрати державності України у стані розпорошення і нівеляції патріотичних державницьких сил усвідомлюємо потребу суспільства у новій політичній силі, що дасть надію на майбутнє.

Ми готові брати на себе відповідальність за державу та оголошуємо про створення нової політичної платформи. Рішення було ініційовано та одноголосно підтримано на зібранні координаторів осередків "ДІЯ" з усієї України 19 листопада у Києві.

Ми розглядали для себе можливість підтримки Дмитра Яроша як кандидата в президенти. Однак він прийняв рішення зосередити свої зусилля на збройній боротьбі проти російської агресії як командувач Української добровольчої армії. Тому сьогодні ми не підтримуємо жодної іншої кандидатури. Рішення про підтримку чи не підтримку буде нами прийнято після офіційної реєстрації кандидатів.

Нова політична платформа є відкритою для всіх державницьких сил, тож закликаємо патріотів до єднання", - йдеться у заяві.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ярош висловився про вибори та свою участь

Націоналістичні організації підтримали свободівця Руслана Кошулинського як кандидата в президенти на виборах 2019-го. Заяву підписали лідери "Свободи", "Правого сектора", Організації українських націоналістів, Конгресу українських націоналістів і "С14". Лідер "Національного корпусу" Андрій Білецький раніше висловлював бажання брати участь у президентській гонці.

Зараз ви читаєте новину «У Яроша створюють політичну платформу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути