вівторок, 12 лютого 2019 10:53

Тягнибок та Кошулинський засудили побиття "екс-беркутівцями" активістів

Автор: YouTube
  Лідер ВО “Свобода” Олег Тягнибок назвав побиття активістів у Києві реабілітацією колишніх "беркутівців"
Лідер ВО “Свобода” Олег Тягнибок назвав побиття активістів у Києві реабілітацією колишніх "беркутівців"

Замість реформи поліції в Україні відбулась амністія та реабілітація колишніх "беркутівців".

Про це у Facebook написав лідер ВО "Свобода" Олег Тягнибок.

"Не вдаючись до суті вчорашньої акції – так розумію, що можна ставити хрест на реформі поліції. Замість реальної, такої розрекламованої реформи ми отримали амністію і реабілітацію "беркутні", яка не просто уникла покарання за злочини під час Революції Гідності, а опірилася, набралась сили і починає мстити. Кожен бандюк з поліцейським посвідченням, кожна гнида, яка кричала "бандєра лєжать", "майдановскі тварі" і била людей повинна відповісти за свій злочин. Не доганою, не звільненням, а реальним терміном", – написав Тягнибок.

Кандидат у президенти від націоналістів Руслан Кошулинський наголосив, що у Революції Гідності було три завдання: усунути Януковича, подолати наслідки його режиму, не допустити реваншу. Виконане лише перше завдання, а вчорашні події – чергове тому свідчення.

"Нині мав низку зустрічей з громадою на Черкащині. Найперше питання із зали: "Де реформа поліції? Хто допустив учорашні звірства у Києві?". Відповідаю. Влада показала своє справжнє обличчя. На крові Революції Гідності до керма прийшли ті самі українофоби та сепаратисти, для яких Українська Нація – "майданівські тварі", "бандєри"…Пробачити цього не можна. Усі причетні до нападу та їхні керівники мають бути негайно звільнені. Проти цих звірів у погонах мають порушити реальні кримінальні справи. А далі – діло за нами. Контролювати хід розслідування й домогтися справедливого покарання нападників", – пояснив Кошулинський.

Нагадаємо, у Києві у суботу, 9 лютого, працівники правоохоронних органів побили та арештували активістів, які вимагали покарати замовників та вбивць Катерини Гандзюк.

Зараз ви читаєте новину «Тягнибок та Кошулинський засудили побиття "екс-беркутівцями" активістів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути