понеділок, 27 жовтня 2008 08:03

Тягнибок розповів, як Тимошенко і Луценко обдурили виборців

Тягнибок розповів, як Тимошенко і Луценко обдурили виборців
Блок Юлії Тимошенко (БЮТ) і блок "Наша Україна - Народна самооборона" (НУНС) вже один раз по-великому обдурили своїх виборців. Про це заявив лідер Всеукраїнського об"єднання "Свобода" Олег Тягнибок.

"У час виборчої кампанії (на дострокових виборах 2007 року) лідери як БЮТу, так і "Нашої України" всі західні регіони об"їздили з обіцянками добитися визнання ОУН-УПА. Юрій Луценко, наприклад, на кожному мітингу бив себе в груди і говорив, що до 1 січня 2008 року, кров з носу, ми ухвалимо Закон про визнання УПА борцями за незалежність України. Те самй "бютівці" обіцяли. Більш того, вони говорили людям: не голосуйте за "Свободу", вона все одно не пройде, а ми пройдемо і обов"язково доб"ємося визнання тих, хто боровся за українську державу", - розповів політик. Його цитує прес-служба ВО "Свобода".

"Немало людей повірили цим обіцянкам. І що ж ми маємо? Закон про УПА не тільки не прийняли, а навіть проекту не подали. Людей просто використали", - підкреслив Тягнибок.

Нагадаємо, 14 жовтня в Києві "Свобода" провела віче за визнання Української Повстанської Армії (УПА).

Воно пройшло біля пам"ятника Тарасу Шевченку під гаслами "Героям УПА - Слава! Українцям - сильна держава!". Крім того, був підготовлений проект Указу Президента "Про визнання національно-визвольної боротьби Організації Українських Націоналістів і Української Повстанської Армії за державну незалежність України", повідомляє Ліга.

Зараз ви читаєте новину «Тягнибок розповів, як Тимошенко і Луценко обдурили виборців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути