Ексклюзиви
четвер, 31 січня 2008 08:13

Туркменістан не зрозумів натяків Тимошенко щодо нового газопроводу

Міністерство закордонних справ Туркменістану називає незрозумілими заяви прем"єра Юлії Тимошенко про будівництво газопроводу "Білий потік".

Про це говориться в заяві прес-служби МЗС Туркменістану, повідомляє Turkmenistan.ru.

"МЗС Туркменістану заявляє, що згідно із міжнародною практикою офіційні повідомлення про проекти будівництва міжнародних трубопровідних систем виходять від держав, що є виробниками енергоносіїв, після проведення відповідних переговорів і консультацій з іншими зацікавленими сторонами", - говориться в повідомленні.

"У ході свого візиту в Брюссель прем"єр України Юлія Тимошенко, говорячи про поставки газу в Європу, заявила про можливості будівництва газопроводу "Білий потік", яким туркменський газ буде поставлятися в країни ЄС через Каспійське і Чорне моря", - говориться в документі.

"Раніше висловлення про транспортування природного газу з Туркменістану в Європу неіснуючими маршрутами лунали з боку керівників високого рівня інших держав. Подібні офіційні повідомлення є незрозумілими для туркменської сторони", – підкреслюється в повідомленні, пише Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Туркменістан не зрозумів натяків Тимошенко щодо нового газопроводу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути