вівторок, 26 лютого 2008 20:53

Турчинов заявляє, що "Нафтогаз" розрахувався за борги

Перший віце-прем"єр Олександр Турчинов заявляє, що уряд забезпечив фінансову підтримку "Нафтогазу" для розрахунку за борги.

Про це Турчинов заявив у вівторок, передає прес-служба уряду.

За його словами, "незважаючи на спробу заблокувати розрахунки за спожитий газ шляхом ненадання необхідних документів та актів з боку керівництва "РосУкренерго" та "УкрГазЕнерго", а також тиск з боку патронуючих їх високопосадовців, уряд забезпечив фінансову підтримку НАК "Нафтогаз" для розрахунку за борги, що залишились у спадок від попереднього уряду".

"Сьогодні "Нафтогаз" розрахувався за борги минулого року", - заявив Турчинов.

"Проте, мені дуже шкода, що ці мільярди гривень Україна заплатила посередникам за борги, які були штучно створені попередниками", - додав він.

"Незважаючи на спроби нагнітання ситуації навколо газової теми, Уряд і надалі проводитиме політику детінізації газового ринку, що передбачає усунення будь-яких посередників та ліквідацію непрозорих кримінальних схем", - заявив перший віце-прем"єр, повідомляє Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Турчинов заявляє, що "Нафтогаз" розрахувався за борги ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути