четвер, 10 квітня 2014 04:58

Турчинов скоротив кількість співробітників АП

В.о. Президента України, спікер Верховної Ради Олександр Турчинов скоротив чисельність співробітників Адміністрації Президента (АП) з 579 до 520 осіб. Про це йдеться в указі в.о. України № 387/2014.

Звернемо увагу, що цим указом внесено змін до указів Президента України від 2 квітня 2010 року № 504 та від 5 квітня 2011 року № 352.

Так, згідно з документом, скасовано посади радника Президента - керівника Головного управління з питань реформування соціальної сфери, радника Президента - керівника Головного контрольного управління, радника Президента - керівника Головного управління з питань міжнародних відносин, радника Президента - керівника Головного управління державного протоколу і церемоніалу, радника Президента - керівника Головного управління з питань конституційно-правової модернізації, радника Президента - керівника Головного управління з питань гуманітарного розвитку.

Крім того, скасована схема розподілу обов'язків між главою АП, його заступниками і радниками Президента. У той же час, нова схема буде затверджена главою АП.

Зараз ви читаєте новину «Турчинов скоротив кількість співробітників АП». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути