Ексклюзиви
четвер, 27 березня 2008 16:56

Турчинов розповів про бункер Януковича та показав своє ліжко (ФОТО)

Перший віце-прем"єр-міністр України Олександр Турчинов під час проведення акції "День відкритих дверей в Кабінеті міністрів" 27 березня продемонстрував журналістам свій кабінет, спальне місце та вбиральню.

В його кабінеті є прямий спецзв"язок з Президентом, прем"єр-міністром, з обладміністраціями, а також так звана "сотка" і "двухсотка". З прем"єр-міністром з державних питань він спілкується по прямому телефону.

Портрета Президента, як і портрета прем"єр-міністра, в його кабінеті немає. Натомість висить натюрморт. Турчинов вважає, що членам уряду не обов"язково мати в кабінеті портрет прем"єр-міністра.

Серед іншого Турчинов повідомив журналістам, що в його кімнаті відпочинку є розкладачка, але ночує на роботі він нечасто: "Розкладачка є, це обов"язково для всіх міністрів, які ночують на роботі". Віце-прем"єр додав, що працює з 9-ї години ранку до пізньої ночі, проте на ніч в кабінеті не залишається, хоча окрім розкладачки в кімнаті відпочинку у нього є ще й диван, де можна поспати.

Перший віце-прем"єр продемонстрував також й свою вбиральню. Повідомив, що через великий обсяг роботи обідати йому доводиться впродовж 10-15 хвилин, причому чай перший віце-прем"єр-міністр п"є, як і Президент, без цукру, але з медом. А наостанку доконав журналістів, підтвердивши наявність підземних ходів, що зв"язують будівлю Кабміну з Секретаріатом Президента, Верховною Радою і однією зі станцій метро.

Він також підтвердив наявність спеціального так званого "бункера Януковича" для проведення переговорів. Він відзначив, що це дуже маленьке приміщення, до якого може увійти приблизно 4 особи, повідомляє УНІАН.

Фото Олександра Синиці.

Зараз ви читаєте новину «Турчинов розповів про бункер Януковича та показав своє ліжко (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути