Ексклюзиви
вівторок, 24 квітня 2007 10:18

Турчинов розповів, коли БЮТ повернеться в сесійну залу Ради

Блок Юлії Тимошенко неодмінно повернеться до роботи в парламентській залі. Але це станеться вже після дострокових виборів і у складі Верховної Ради України VI-го скликання. Так Олександр Турчинов прокоментував різні версії ЗМІї щодо перспектив повернення фракції БЮТ до зали пленарних засідань, повідомляє прес-служба Блоку Юлії Тимошенко.

"Ця Верховна Рада припинила свої існування 2 квітня після відповідного Указу Президента. В цьому питанні варто поставити крапку", - сказав Турчинов.

Він наголосив, що "фракція БЮТ виступає проти бодай тимчасової реанімації ради V-го скликання; всі зміни до законодавства, в тому числі й до виборчого, треба вносити уже в складі наступного парламенту".

"Загалом, ми не проти переговорів, як методу розв"язання політичного конфлікту, - заявив Турчинов. - Але не в цьому випадку. Оскільки бачимо, що будь-яке відтермінування виборів використовується екс-коаліцією виключно для здійснення провокацій, тиску на судову владу та організацію репресій з допомогою силових структур. Тому наша позиція сьогодні: ніяких круглих столів. Всі переговори будемо проводити після виборів", пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Турчинов розповів, коли БЮТ повернеться в сесійну залу Ради». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути