Ексклюзиви
пʼятниця, 18 квітня 2008 12:17

Турчинов розкритикував Ющенка і вимагає скасування його указів

Турчинов розкритикував Ющенка і вимагає скасування його указів

Кабінет міністрів вимагає від Президента України відмінити укази, які припиняють процес приватизації в Україні. Про це журналістам заявив сьогодні перший віце-прем"єр-міністр Олександр Турчинов.

Укази Президента, що зупиняють приватизацію Одеського припортового заводу, а також енергорозподіляючих і енергогенеруючих компаній "є безпідставними", підкреслив він.

За словами першого віце-прем"єра, подібні дії глави держави і глави президентського секретаріату знижують продажну вартість об"єктів, що виставляються на продаж.

"Що повинні думати стратегічні інвестори, перш ніж вкласти до України кілька мільярдів гривень, якщо Кабмін видає розпорядження про приватизацію, а хтось його бере і зупиняє? Я не хочу про це навіть думати", - сказав Турчинов.

Скасування урядових рішень по приватизації стратегічних об"єктів в 2008 р. завдає серйозного удару по публічних фінансах держави і збільшує навантаження на бюджет, резюмував він, повідомляє РБК-Україна.

Зараз ви читаєте новину «Турчинов розкритикував Ющенка і вимагає скасування його указів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути