Ексклюзиви
вівторок, 18 листопада 2008 10:01

Турчинов доручив зменшити вдвічі проїзд у міському транспорті

Перший віце-прем"єр-міністр України Олександр Турчинов доручив Київській міській державній адміністрації привести тарифи на послуги міського пасажирського транспорту до обґрунтованого рівня, тобто зменшити принаймні вдвічі. Відповідне доручення Турчинов дав під час наради щодо попередніх підсумків перевірки обґрунтованості підвищення тарифів на послуги міського пасажирського транспорту в Києві, повідомляє прес-служба першого віце-прем"єр-міністра. Турчинов також доручив Державній податковій адміністрації перевірити діяльність підприємств "Київпастранс" та "Київський метрополітен" з метою ліквідації джерел тіньових доходів, виявлення реальних обсягів приховуваних надходжень та недопущення ухиляння від сплати податків.

Під час наради члени робочої групи доповіли Турчинову про протидію Київської міської державної адміністрації та підпорядкованих їй структур в отриманні об"єктивної інформації. "Але вже проаналізовані дані свідчать про необґрунтованість підвищення тарифів на транспорт та наявність можливості їх зниження принаймні вдвічі. Так, зокрема, в 2,5 рази завищена рентабельність транспортних підприємств, величина пасажиропотоку занижена, приховуються реальні доходи від рекламної та орендної діяльності, завищена амортизація, відбулось безпідставне віднесення на собівартість капітальних витрат тощо. Отримані під час перевірок дані свідчать, що вартість проїзду в метрополітені не може перевищувати 1 грн, а у наземному транспорті – 80 коп.", - зазначено у повідомленні прес-служби першого віце-прем"єр-міністра, передає РБК-Україна.

Зараз ви читаєте новину «Турчинов доручив зменшити вдвічі проїзд у міському транспорті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути