Ексклюзиви
пʼятниця, 08 серпня 2008 19:11

Турчинов попросив Ющенка спростувати свою неправду (ФОТО)

Перший віце-прем"єр Олександр Турчинов просить президента Віктора Ющенка спростувати інформацію, поширену ним та його секретаріатом, щодо використання урядом гуманітарної допомоги, наданої для подолання наслідків стихії у західних областях України.

Про це йдеться у телефонограмі Турчинова на адресу Ющенка.

Так, Турчинов заявляє, що інформація, що міститься у телефонограмі президента на адресу прем"єра Юлії Тимошенко, не відповідає дійсності.

Зокрема, він зазначає, що питання, пов"язані з отриманням, розподілом, використанням та обліком гуманітарної допомоги, перебувають на посиленому контролі уряду.

Турчинов також додав, посилаючись на інформацію Держмитслужби, що станом на 11 ранку 8 серпня випадки затримки на кордоні або на митницях вантажів гуманітарної допомоги для постраждалих районів відсутні.

"Неправдива інформація, викладена у Вашій телефонограмі та розповсюджена секретаріатом президента у засобах масової інформації, наносить шкоду міжнародному іміджу України та викликає зайве занепокоєння серед населення постраждалих областей, яке потребує у цій непростій ситуації підтримки збоку президента України", - сказано у телефонограмі.

"Враховуючи викладене, шановний Вікторе Андрійовичу, просимо Вас дати відповідні доручення секретаріату президента щодо спростування інформації, яка викладена у Вашій телефонограмі", - зазначає Турчинов. Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Турчинов попросив Ющенка спростувати свою неправду (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути